Otroci zelo hitro rastejo. Iz malih dojenčkov v manj kot enem letu zrastejo navihani malčki, ki se kobacajo vse naokrog, kmalu pa se naučijo tudi hoditi, govoriti in še marsikaj drugega. Mali navihančki v nekaj letih zrastejo v večje navihančke in kar naenkrat ugotovimo, da so spet prerasli nekaj mesecev nazaj kupljene čevlje ter da so jim vse hlače zopet prekratke. Da bomo lažje spremljali, kako hitro rastejo, pa nam lahko pomaga nalepka otroški meter, ki je odličen pripomoček za merjenje velikosti otrok. Seveda pa lahko otroci na tak način izmerijo tudi to, kako veliki so njihovi medvedki in vse ostale igrače.

Simpatične stenske nalepke za otroke

Stenska nalepka otroški meter je oblikovana kot zidna nalepka s simpatičnimi motivi. Na njej tako ni le meter, ampak tudi različne živalice in drugi liki, ki bodo otrokom pričarali nasmešek na obraz. Nalepka otroški meter tako ni namenjena le merjenju velikosti otroka in spremljanju tega, koliko je že zrasel, ampak predstavlja tudi zelo lepo dekoracijo.

Nalepite jo lahko v otroško sobo in jo tako polepšate, seveda pa bo dobrodošla popestritev zidov tudi v katerem koli drugem prostoru. Lahko jo nalepite na zid, vrata, omaro ali kam drugam, pomembno je le, da imate zanjo na voljo dovolj prostora. Zaradi tega pred nakupom obvezno preverite njene dimenzije in premislite, kam jo boste namestili, saj so nekatere takšne otroške nalepke zelo velike.

Različne otroške nalepke

Nalepke za merjenje rasti in spremljanje velikosti otroka so na voljo v številnih različicah. Prav vse med njimi pa so pisane, lepe, simpatične in takšne, da so otrokom čim bolj všeč. Otroci bodo nad njimi vsekakor več kot navdušeni! Prav enako pa bodo navdušeni tudi nad vso drugo podobno dekoracijo.

Stenske nalepke otroški meter
Stenske nalepke otroški meter so čudovita in hkrati praktična popestritev vsake otroške sobe.

Kupite namreč lahko tudi druge otroške stenske nalepke, ki so namenjene dekoraciji otroške sobe, dnevne sobe, igralnice ali katerega koli drugega prostora. Enostavno in hitro jih lahko nalepite na katero koli steno, polepšate z njo pohištvo in tako dalje. Najbolje od vsega pa je, da takšne otroške nalepke sploh niso drage, zato si hitro oglejte ponudbo in izberite tiste, ki bi bile vašemu otroku najbolj všeč!