Aktualno

Kaj otroku podariti ob rojstvu?

Povsem drugače je, če morate obdarovati odraslo osebo kot otroka. Še posebej zahtevno pa je obdarovati novorojenčka. Ni vseeno, kaj mu podarite. Pomembno je, da je darilo za novorojenčka kar se da praktične narave. To pomeni, da ga njegovi starši ne bodo postavili nekam v kot in nanj hitro pozabili. V zadnjih letih so izjemno priljubljena tako imenovana personalizirana darila ob rojstvu. S takšno vrsto darila staršema pa tudi otroku pokažete, da ste si zares vzeli čas in izbrali darilo, ki je novorojenčku pisano na kožo. (več …)
Preberite več
Aktualno

Pomoč pri odpravi čustvenih in mentalnih težav

Depresija je v današnjem svetu dokaj pogost pojav pri ljudeh vseh starosti. Razlogi za nastanek so mnogi, vendar se v večini primerov posameznik ne more ali ne želi srečati z določenim problemom, ki mu otežuje življenje. Psihoterapija pa nam pomaga, da uberemo korake, ki nas bodo popeljali k boljšem življenju. Tako bomo bili opremljeni z znanjem in različnimi orodji, ki nam bodo omogočali, da razrešimo svoje težave in pričnemo obračati stvari na bolje v našem življenju. (več …)
Preberite več
Aktualno

Pozdravimo družinske odnose

Naša družina je neprecenljiva, saj imamo samo eno. Dostikrat se pa zgodi, da se skozi čas pojavijo zamere, ki vodijo do nerazrešenih konfliktov. To večinoma oslabi odnose v naši družini in lahko privede k propadu komunikacije med člani. Take družine ostanejo razdvojene in otroci, starši, kot tudi sorodniki med seboj več ne komunicirajo. Družinska terapija pa nam pomaga pozdraviti odnose in poiskati ključne vzroke, ki so privedli do nesporazumov. Družino imamo samo eno, zato jo je kljub vsem težavam vredno rešiti. (več …)
Preberite več
Aktualno

Simpatične otroške ročne ure

Iščete ročno uro za otroka? Na voljo so različne simpatične ročne ure za otroke pisanih barv in s priljubljenimi otroškimi motivi iz risank ali od kje drugje. Čakajo vas Smrkci, delfini, Miki Miška in drugi fini otroški liki. Poleg tega pa boste lahko na spletu našli tudi kulske ure za mladostnike oziroma malo večje otroke v manj otročjih barvnih kombinacijah. Nad njimi bodo najstniki več kot navdušeni! Še posebej pa se boste razveselili nizkih cen, zaradi katerih vas ne bo prav nič skrbelo, ali bo otrok uro slučajno izgubil, umazal ali poškodoval. Tako se bo otrok lahko navadil nošenja ure,…
Preberite več
Aktualno

Otrokom prijazno pohištvo

Otroške sobe morajo biti opremljene otrokom prijazno. Majhni otroci nasploh pohištvo dojemajo popolnoma drugače kot odrasli. Za njih je pohištvo še ena igrača več, kjer lahko plezajo, ali se zabavajo z odpiranjem in zapiranjem predalov. Zato prav vsi otroci obožujejo dvignjene postelje, na katere lahko splezajo, prav tako pa so jim všeč drugi manj običajni kosi pohištva. Otroške sobe so zato prostor, ki ga ne smemo opremiti dolgočasno, ampak prostor, kjer lahko spustimo svojo kreativnost na plan. Pri tem pa ne pozabimo, da mora v sobi ostati tudi dovolj prostora za igranje, saj je to otrokova glavna dejavnost. Zato naj…
Preberite več
Aktualno

Priljubljene statement ogrlice

Statement ogrlice so v zadnjem času pri ženskah postale kar precej priljubljene. Njihove velikosti okraskov, njihova barvitost, velikost in na videz razkošnost je pritegnilo pozornost marsikoga, ko ste se z to ogrlico pojavile v javnosti. Narejene so za vsak stil, različnih velikosti in barv, zato jih lahko nadenete k vsakem oblačilu, predno se odpravite po opravkih. So priljubljene tako poleti, kot pozimi, saj lahko v vseh letnih časih pridejo do izraza, če si jih boste znale pravilno uskladiti z vašim stilom. (več …)
Preberite več
Aktualno

Praznik ljubezni je treba praznovati!

Ljubezen je nekaj lepega. Še lepše pa jo je deliti in si jo izkazovati. Zato tudi valentinovo ne bi smel biti le komercialen praznik, ampak praznik ljubezni. Dan, ko se posvetimo svojim najdražjim in si vzamemo čas zanje. Pri tem vam prav nič ni treba skrbeti, kako valentinovo praznujejo drugi, pa tudi darila za valentinovo niso nujna. Seveda pa se prav nihče ne brani, če od svoje ljubljene osebe dobi kakšno lepo malenkost. Bistvo pa je vsekakor v tem, da si iz tega skomercializiranega dneva narediti praznik ljubezni. (več …)
Preberite več
Aktualno

Psihoterapevt vam pomaga pri soočenju s stisko

Psihoterapevt je usposobljen strokovnjak, ki ustvari sočuten, zaupen in varen odnos s svojim pacientom. Na podlagi pogovora mu pomaga najti vzroke za nastanek duševne bolečine in travm. Svetuje mu pri razlagi vzrokov za nastanek določenih občutkov, čustev in situacij. S pomočjo pogovora pripomore k odpravi različnih strahov, depresije, motenj prehranjevanja, anksioznosti in podobno. Zdravljenje poteka s pogovorom in temeljito diagnostiko težav. Terapevt izvede različna testiranja, preverjanja in pogovore za lažjo sestavo postopka zdravljenja. Na podlagi diagnostike oblikuje tudi program za odpravo kroničnih težav in strahov. (več …)
Preberite več
Aktualno

Predpasniki

Iščete izvirno darilo? Predpasniki so naše priporočilo! In to seveda ne kar eni predpasniki, temveč taki, ki nosijo kakšno sporočilo. Seveda je slednje priporočljivo izbrati glede na dogodek oziroma je potrebno upoštevati za kakšno priložnost jih boste nekomu podarili. V kolikor gre za rojstno dnevno darilo, lahko pustite domišljiji prosto pot, prav tako če bo to darilo za Valentinovo. Pri tem pazite komu podarjate darilo. Predpasniki so lahko povsem univerzalno darilo, za starejše ali mlajše, za fante in punce. Na drugi strani so lahko statement ogrlice ali parfumi predvsem darila za punce, set piva ali modna kravate pa seveda za…
Preberite več
12