Obdobje rasti zob je dolgotrajno in za mnoge otroke stresno obdobje. Spremljajo ga bolečine dlesni, vročine in razdraženost našega malčka. Zato je dobro grizalo lahko v veliko pomoč pri lajšanju bolečin in hitremu prodoru zob skozi dlesni.žirafa sophie

Žifafa Sophie je zelo priljubljeno grizalo, ki ga uporabljajo navdušenci nad naravnimi materiali in tudi mnoge zvezde. Žirafo Sophie odlikujejo tudi različne barve. Zelo pogosto je promovirana kot igrača, grizalo, ki spodbuja otrokove čute, od vida, občutka. Seveda pa ne okusa.

Otroku moramo zagotoviti primerno grizalo in Žirafa Sophie je ena izmed najboljših izbir. Je priznana s sstrani staršev, kot tudi mnogih zvezdnikov, ki otrokom le privoščijo to, kar mislijo, da je zanje najboljše.

Če povzamemo, so prednosti, ki jih ponuja Žirafa Sophie predvsem izdelava iz naravnih materialov, nenavadna oblika ter pisanost. Zato je Sophie mnogokrat odlično darilo za novorojenca ali pa grizalo, ki ga otrok res lahko uporabi.

Vestni starši razmislijo ali je grizalo, ali pa katerakoli igrača varna za njihovega otroka. Žirafa Sophie je ravno zato postala tako priljubljena. Je zmes varnosti, poučnosti, je pa tudi zabavna igrača in včasih se tudi starši radi malo poigrajo z njo in otrokom.

Seveda pa je žirafa predvsem primerna in namenjena grizenju. Če jo dobro čuvamo, jo lahko brez problema uporabimo za več otrok. Saj ne da je draga, vendar je kvalitetna in jo je škoda uporabiti samo za enega otroka. Brez problema zdrži mnogo uporabe in jo lahko zato res izkoristimo.

Seveda pa je pomembno tudi, da jo primerjamo z drugimi grizali. Tu nam postane jasno, da sploh ni draga, kljub vsej popularnosti, promociji in kvaliteti o kateri je govora.