Ljudje se radi družimo in zabavamo. Zberemo se ob katerikoli priložnosti se lahko in proslavimo določen dogodek ali pa se zberemo zgolj zaradi druženja in zabave. Ne glede na to, kakšen je vzrok za druženje, vedno znova je pomembno to, da je zabava nepozabna in da se zapiše globoko v spomin vsakega posameznika. Poznamo zabave za otroke, kot tudi za odrasle. Pri vseh pa je pomembno to, da se zabavamo. Ne glede na to, ali gre za odraslo zabavo ali pa otroško, povsod je pomembno, da se znamo zabavati. Družabne igre so ključnega pomena vsake zabave. Tokrat se bomo posvetili raziskovanju najbolj priljubljenih družabnih iger za odrasle.

 

Družabne igre za odrasle so lahko zelo zabavne

Poznamo različne družabne igre za odrasle (http://www.chebeltza.com/lesene-in-druge-igrace/druzabne-igre.html). Lahko govorimo tako o igrah, kjer je potrebno malce več fizične vzdržljivosti, pri drugih pa malce več taktike. Ne glede na to, za katere igre se odločimo, vsem je skupen cilj, in sicer zabava. Katere družabne igre za odrasle poznamo?


Poznamo družabne igre, kot so poker, tarok, razne druge, precej zapletete igre s kartami in lahko bi rekli tudi igra Naseljenci otoka Catan. Slednja ima precej zapletena pravila trgovanja, kjer se gradijo mesta, mostovi in kraji. Zaradi tega je za majhne otroke to zapletena igra. Seveda pa poznamo tudi družabne igre za odrasle, ki zahtevajo veliko smeha in pripravljenost za sodelovanje.

naseljenci-otoka-katan-igra-razsiritev

Ena izmed priljubljenih družabnih iger za odrase je ples z balonom. Sodelovati je potrebno v parih, kjer imajo ženske privezan balon na nogi. Moški pa jih mora počiti čim več balonov. Seveda se jim nasprotni par odmika. Sledi priljubljena igra ples z jajci, srčkov ples, usedi se na moja kolena, spretni vozniki, pazite steklenica, najbolši piškoti, ples s klobukom, ples z banano, igra z baloni in adamovo jabolko.

Vse to so izjemno izvirne družabne igre za odrasle, katere opis najdete povsod. Ste pripravljeni na zabavo?