Dandanes je v poplavi vseh digitalnih igrač prava redkost najti kvalitetno nadomestilo. Podjetje Hubelino pa nas je v zadnjih letih presenetilo z izredno zanimivimi igračami, ki so namenjene otrokom od 3-10 let starosti. Vse steze, miselne igre, ter igre učenja so narejene tako, da imajo zelo visoko pedagoško vrednost. Tako je zagotovljeno, da bodo naši otroci razvijali svoje sposobnosti kritičnega mišljenja in reševanja težav. Ob tem pa se bodo neverjetno zabavali, saj je vsaka seja igranja popolnoma edinstvena.

100% združljivost z drugimi kockami

Trenutno je najbolj znan proizvod podjetja Hubelino Marble Run. To je steza za poganjanje frnikol, ki nudi veliko zabavnih ter zanimiv izzivov. Samo stezo pa morajo naši otroci sestaviti iz kock. Te pa so združljive s kockami mnogih drugih proizvajalcev. Tako bo naš otrok lahko sestavil neverjetno komplekse in zanimive steze, ki bodo burile domišljijo.

Hubelino igrače imajo visoko pedagoško vrednost
Hubelino kocke

Vse igrače pa so del Hubelino ekosistema, kjer je zagotovljena 100% združljivost z vsemi kockami. Ustanovitelj podjetja Stefan Amels je želel tako omogočiti, da bi se otroci igrali brez omejitev, preprek in drugih nevšečnosti.

Hubelino – izdelano v Nemčiji

Podjetje Hubelino izdeluje vse igrače v Nemčiji. Tako se zagotovi vrhunska kvaliteta, varni materiali izdelave ter varnost otrok. Sami materiali, barve ter proizvodni procesi pa so strogo nadzorovani, saj se omenjeno podjetje močno trudi zagotoviti največjo varnost naših otrok med igranjem. To je tudi razlog, da je vsa proizvodnja igrač lokalna, ter da ima izredno stroge predpise izdelave.

S tem pa se zagotovi, da se naši otroci lahko dolga leta igrajo brez skrbi, saj bodo vse igrače obdržale svoje barve, sijaj ter ne bodo izgubile vrednosti.

Otroški razvoj skozi igro

Hubelino igrače imajo neverjetno lastnost. Ta pa je visoka pedagoška vrednost. Tako je vsak produkt zelo natančno narejen, ter ima uravnovešeno vrednost zabave in učenja.

Naši otroci se bodo med igranjem učili veščin, kot so:

  • Koncentracija
  • Kritično razmišljanje
  • Reševanje težav
  • Sodelovanje
  • Predlaganje rešitev med igranjem s prijatelji

Zgoraj naštete sposobnosti bodo našemu otroku prišle izredno prav med odraščanjem. Tako bo bolj pripravljen na nepričakovane situacije v osebnem življenju in šoli. Obenem pa bo tako tudi znal bolj sistematično pristopiti do različnih težav v svojem življenju.

Spodbujanje druženja z igranjem s kockami

Hubelino igrače so namenjene za samostojno ter ekipno igranje. Tako se lahko otroci samostojno zabavajo pri sestavljanju stez, učenju osnov aritmetike, učenju črk ipd. Seveda pa se lahko vedno igra več otrok, ter tako sodelujejo pri reševanju izzivov. Skupinsko reševanje težav in izzivov pa je izredno koristna veščina za otroke in za odrasle.

Na spletni strani www.pchelica.com lahko zasledimo vrhunske Hubelino igrače. Obenem pa lahko izbiramo med mnogimi drugimi igračami visoke kvalitete.