v podjetju SAMA Navitas d.o.o. smo pripravili inovativne, zabavne in ustvarjalne  delavnice za otroke in starše – Ustvarjalni cocktail. Delavnice so namenjene vsem, ki radi kvalitetno preživljajo svoj prosti čas in se ob tem naučijo kaj novega, obenem pa vedo, da bo dobro poskrbljeno tako za njih in tudi za njihove malčke.

Zakaj ravno Cocktail? Cocktail smo program poimenovali prav zato, ker ne vsebuje le ene dejavnosti, temveč udeležence v dveh ali treh šolskih urah popeljemo skozi zabavno in ustvarjalno mešanico različnih predavanj, tečajev, delavnic in sproščanja.

Ustvarjalni Cocktail je namenjen staršem in otrokom, vendar delavnice potekajo ločeno. Za starše smo pripravili zanimiva predavanja na teme partnerskih odnosov, vzgoje otrok, zdrave prehrane, prav tako pa zabavne in sproščujoče delavnice gonga in družabnih plesov. Otroci se bodo med tem skozi poučne igre, pesmi ter zgodbe učili angleščine in nemščine, poleg tega pa bodo razvijali svojo ustvarjalnost v likovnih delavnicah in se izražali skozi ples.

Delavnice se pričnejo 13. oktobra 2009 in bodo potekale skozi celo šolsko leto v prostorih Vrtca Jarše na Rožičevi ulici 10 v Ljubljani.

Za več informacij vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran SAMA Navitas, pod rubriko Ustvarjalni planet, Ustvarjalni Cocktail.