Vrtec Zelena jama, enota Vrba, je bogatejši za domofone, ki bodo otrokom in staršem pomenili večjo varnost in korak naprej pri preventivi. Donator, Zavarovalnica Triglav, ki je imela posluh za najmlajše, se je akciji z veseljem odzvala. V največji slovenski zavarovalnici  poudarjajo, da skrbijo za vse generacije zavarovancev. Zavedajo se, da je družbena odgovornost ključnega pomena za dobro poslovanje in ugled podjetja. S to donacijo želijo dokazati, da je z majhnimi koraki mogoče uresničevati željo po večji varnosti, ki mora biti pri najmlajših ključnega pomena. Vrtec je kraj, kjer  otroci preživijo večji del dneva, ko so starši v službah, zato mora zagotavljati varnost v največji meri.

Vodstvo vrtca se je zato Zavarovalnici Triglav zahvalilo za donacijo, saj bodo sedaj lažje spremljali tako obiskovalce zgradb, ki so med seboj ločene, kot tudi otroke ob vsakdanjih prihodih in odhodih ter jim zagotovili še mirnejše bivanje v njihovem drugem domu.

Starši, ki jim je varnost otrok na prvem mestu, donacijo Zavarovalnice Triglav pozdravljajo, sas bodo  odslej njihovi malčki še kanček bolj varni. Ob tej priložnosti je malčke v vrtcu obiskal avtomehanik stric Srečo, ki jim je predstavil pravljice “Avtomobilsko mesto”. Otroci so njegov obisk polepšali z risbami, ki so jih risali na temo poslušanih pravljic.

»Želimo si, da bi nas pri podobnih akcijah posnemalo še kakšno podjetje in tako pomagalo pri varnejšem jutri za naše najmlajše,« je med drugim povedala Janka Planinc, izvršna direktorica za trženje premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav.

Napisala: Duša Lindtner
Fotografirala: Duša Lindtner