Nastop na prireditvi ob Materinskem dnevu

V Vrtcu Ljutomer smo zelo odprti tudi za sodelovanje na različnih prireditvah. Tako je skupina štiri do šestletnih otrok s programom razveselila članice Društva upokojencev ob prazniku žena in mater, skupina pet do šestletnih otrok pa je sodelovala na dobrodelni kulturni prireditvi ob Materinskem dnevu v organizaciji Karitas Ljutomer.

Ljutomer 

Lahko rečemo, da smo v sredo, 25.3., v Ljutomeru doživeli čudovit dobrodelni kulturni večer. Prepletala se je pesem in beseda nastopajočih. Otroci Vrtca so s pesmijo »Jaz pa grem na zeleno travco«, s plesno igro Album in šopki rožic, ki so jih poklonili obiskovalkam še posebej navdušili. Navdušili so tudi ostali domači nastopajoči in Nuška Drašček, ki je ob spremljavi klavirja razveselila vse obiskovalce. Gostja prireditve in lanska Slovenka leta mag. Lilijana Kornhauser Cerar je s svojim nastopom prepričala, da poleg medicinskega znanja resnično pomaga otrokom-nedonošenčkom tudi s svojo ljubeznijo. Izkupiček prireditve je bil namenjen prav za aparaturo za zdravljenje in nego nedonošenčkov. Ob predaji je bila navzoče tudi Stela, ki je 3 mesece kot nedonošenček preživela na oddelku bolnišnice, ki ga vodi dr. Lilijana.

Otroci vrtca so po besedah obiskovalcev nepogrešljivi na prireditvi, saj prinašajo veliko veselja, iskrivosti, optimizma. Prav vsega tega je danes premalo v naših vsakodnevnih odnosih.

 

Marija Pušenjak, ravnateljica Vrtca Ljutomer