Statement ogrlice so v zadnjem času pri ženskah postale kar precej priljubljene. Njihove velikosti okraskov, njihova barvitost, velikost in na videz razkošnost je pritegnilo pozornost marsikoga, ko ste se z to ogrlico pojavile v javnosti. Narejene so za vsak stil, različnih velikosti in barv, zato jih lahko nadenete k vsakem oblačilu, predno se odpravite po opravkih. So priljubljene tako poleti, kot pozimi, saj lahko v vseh letnih časih pridejo do izraza, če si jih boste znale pravilno uskladiti z vašim stilom.

Različne statement ogrlice

Statement ogrlice lahko kupite v različnih trgovinah z nakitom, ponekod jih imajo tudi v trgovini z ličili in oblačili, lahko pa jih tudi naročite preko spleta. Nekatere so nastavljive po dolžini, druge so unikatne. Lahko so primerne za velik izrez pri dekolteju ali pa so pritrjene čist ob vašem vratu. Nekatere jih nosijo tudi čez oblačila, kot so puliji, srajce in oblačila, ki si ga zapnete čisto do vratu in se zaradi njega statement orglice nebi videle. Da lahko izberete zase popoln nakit je odvisno od tega, kakšen je vas stil oblačenja, kam se bodo vaše ogrlice podale in seveda tudi za kam jih boste nosili. Njihova naloga je le, da vaš stil oblačenja polepšajo, da pridejo do izraza in da vas naredijo elegantne, saj so že na daleč opazne in vas bo marsikdo oplazil z svojimi očmi.

Iz kakšnega materiala so narejene statement ogrlice

Statement ogrlice so narejene iz kamenčki različnih barv, ki so pritrjeni na kovinski ogrlici in se lahko podajo vašim oblačilo, očem, ličilom in pa predvsem predstavljajo vas. Tudi izbira ogrlice lahko pove veliko o vas in vašem okusu. Izbira je zelo velika pri izbiri barv in oblik, da se veliko žensk ob nakupu težko odloči, kaj bi izbrala zase. Seveda pa vam svetujemo, da se ne odločate za nakup tiste, ki ste alergične na kovinske izdelke. Svetujemo pa vam tudi, da se statement ogrlice ne nosijo med tuširanjem in jim tudi poskušate preprečiti stik z agresivnimi čistili in jih odstranite v primeru nanašanja močnih krem in parfumov. Statement ogrlice lahko zaradi tega izgubijo lesk in z upoštevanjem teh nasvetov lahko preprečite tudi še kakšno poškodbo vaše ogrlice.