Telovadba in šport

Poganjalci so kul in hitri

Kakšna super stvar so poganjalci. Prav neverjetno. Ko sva z ženo kupovala prvega za našo hčerko, se mi je vse skupaj zdelo brezveze. Jaz, kot mali otrok, nisem imel veliko igrač, še najmanj pa skiroje, poganjalce ali kaj podobnega. Če torej nečesa nimaš in normalno odrasteš brez tega, se ti zdi, da je nepotrebno, a potemtakem bi bili nepomembeni tudi rolerji ali pa denimo računalnik, pa vemo, da temu ni tako. Vse stvari so lahko zelo uporabne, le malce je treba razmisliti kdaj in kako ter na kak način. Sem zagotovo sodijo tudi poganjalci. (več …)
Preberite več
Igra in igrače

Najlažje otroško kolo 5,5 kg je Early Rider Belter

Najlažje otroško kolo 5,5 kg, ki se imenuje Early Rider Belter, ki je narejeno iz aluminija in ima zobar jermen, ter je primerno za otroke od 3,5 leta starosti oz. njihove višine 100cm. Če želite, da vaš otrok kolesari z lahkoto in čimprej nabere kolesarske izkušnje potem je to najlažje otroško kolo 5,5 kg Early Rider Belter najbolj primeren za vašega malčka ko dopolni leta ali pa višino zanj oz. je že prej obvladal vožnjo s poganjalcem. (več …)
Preberite več
Telovadba in šport

Plezanje kot razvedrilo in šola

Plezanje in vzpenjanje sta naravni obliki gibanja, ki ju otrok zelo rad izvaja. Še preden dobro shodi, že poizkuša splezati na stol, kavč, stopnico ... To je življenjsko zelo uporabno gibanje, kajti dobro vpliva na razvoj splošne moči, izboljša kakovost življenja, obenem pa je tudi osnova za poznejšo športno dejavnost. Zato je pomembno, da ga vključujemo v prosti čas kadarkoli je priložnost. Izvajamo ga lahko v naravnih pogojih, kjer nam za izvedbo služijo: stopnice, steperji, lestev, hrib, kamen, panj, deblo ... (več …)
Preberite več