Ljudje imamo veliko priložnosti, na katerih lahko nosimo prav posebna oblačila. Pri tem mislimo tudi na posebne majice z napisi. V te se najpogosteje oblečemo, ko kaj praznujemo ali ko kaj zaključujemo. Majice, na katerih so pomenljivi zapisi, so priljubljene že od nekdaj.

Zagotovo se spomnite tistih, ki ste jih skupaj s svojimi vrstniki nosili ob zaključku osnovnošolskega ali srednješolskega šolanja. Take majice so priljubljene še dandanes. Razlika pa je verjetno ta, da jih v današnjem času lahko dobimo hitreje in tudi po veliko bolj ugodnih cenah kot nekoč.

Konkurenca na trgu je namreč izjemno velika. Najbolj pa se nam jih splača naročiti v priljubljeni spletni trgovini, ki velik poudarek daje tudi na kakovost takih majic.

Zadaj napis in podpisi, spredaj fotografija celega razreda

Izjemno lepo je videti usklajeno množico mladih ljudi, ki so oblečeni v iste majice z istimi napisi ter fotografijami. To lahko pogosto vidimo v bližini šol ob koncu šolskega leta. Učitelji se skupaj z učenci pogosto odločijo za naročilo majic z napisi, ki jih potem oblečejo na zadnji dan šole ali na posebnem dogodku, ki obeležuje zaključek izobraževanja na določeni stopnji.

Majice z napisi, ki jih nosijo učenci, pa v resnici ne vsebujejo samo napisov, ampak tudi njihove podpise in pogosto tudi njihovo razredno sliko. Tako so majice z napisi še veliko bolj zanimive in privlačne. Učenci take majice skrbno pospravijo in jih nosijo še veliko let kasneje. Tako za njih predstavljajo pomemben spomin na njihovo šolanje. Nekateri si jih obesijo kar na steno, skupaj s slikami svojih sošolcev, s katerimi so dolga leta gulili šolske klopi. Tako si lahko v otroški sobi naredijo unikatne dekoracije, ki jih lahko popestrijo ne samo z majicami, fotografijami, ampak tudi z različnimi izdelki. Če se poleg tega nalepi še nalepka otroški meter, se lahko ob višino otroka vpiše starost, ki jo je imel ob merjenju in zraven nalepi fotografijo iz tistega časa. Tako dobite časovnico, ki bo zanimiva tudi za vse obiskovalce še mnoga leta.

Naročilo preko spleta

Majice z napisi, ki so si jih učenci skupaj z učitelji zaželeli na koncu šolskega leta, se lahko naročijo kar preko spleta. Tako nam ni potrebno iskati trgovin po terenu, ampak jih lahko obiščemo kar po spletu. Vstopiti moramo v tisto, ki ponuja najcenejše variante takih majic, ki bodo narejene tudi iz kakovostnih materialov.

Naročilo mora vsebovati število majic, njihove velikosti, barve ter vsa dodatna besedila ter fotografije. Že po nekaj dneh bodo učenci lahko nosili majice z napisi ter komaj čakali, da jih bodo videli tudi njihovi najbližji, predvsem pa straši. Takoj po končanem šolskem letu pa jih lahko odnesejo tudi s seboj na počitnice.