Na kakšen način negujete vašo kožo in koliko različnih kremic in drugih produktov imate pri vas doma? Se boste verjetno strinjali, da ima za sijočo in zdrav videz kože izjemno pomembno vlogo prav ustrezna krema. Kaj pa ko, jih potrebujemo veliko, da ji nudimo resnično vse, kar potrebuje, od vlage, do nege, itd. Torej nočno, dnevno, pa potem še kakšno ki prekrije, ipd., ali pa ste se odločili zgolj za eno kremo, ki je rešila vse hkrati in jo imenujemo bb krema (https://www.soraya.si/so-pretty-bb-krema?

Če ste na slednje odgovorili pritrdilno, je to verjetno resnično najboljša odločitev. Sedaj lahko pospravite vse druge kreme in si zagotovite le eno, ki bo vaši koži nudila vse potrebno za sijoč in zdrav videz.

Običajno tudi potrebujemo kakšen korektor ali puder, da zakrijemo nepravilnosti ali pa izenačimo ton? Pa potem še potrebujemo kakšno super vlažilno kremo, i bo zagotovila vso nujno vlago naši koži in jo bo branila pred izsušitvijo. Če pa se odpravljamo na sonce, pa seveda potrebujemo tudi takšno z zaščitnim faktorjem. Ohjej, kar nekaj izdatkov in mazanja, kajne? Pa ni nujno, če si bomo le omislili bb kremo, ki bo poskrbela za vse zgoraj naštete težave in so nam tako odveč vse ostale kreme.

Torej, vsaj 10 nalog, ki jih reši ena krema hkrati. Odlično, kajne? Toda, ni vsaka bb krema tudi prava, najboljša ali učinkovita. Zato je dobro, da se pred nakupom posvetujete oziroma preverite, zakaj je določena krema dobra, kaj vam omogoča in zagotavlja, katere znamke je, kakšne so sestavine, ipd. Res je, vse to je pomembno vedeti in upoštevati, če želimo doseči prave rezultate. IN zato, da bomo lahko pospravili vse ostale kreme in druge produkte, ki nam zagotavljajo neverjetne rezultate in učinke, bomo nadomestili zgolj s pravo bb kremo, zaradi katere verjetno več ne bomo želeli uporabiti nobene druge in nam verjetno niti ne bo padlo na pamet, da bi iskali drugo.

Še ena izmed krem, boste rekli? Ampak ta je vseeno malo drugačna. Preberite si več o kremi proti gubam.