Ste že kdaj doživeli takšno izkušnjo, da ste pričeli verjeti v prejšnje življenje? Morda verjamete, da ste nasledili nekatera znanja in izkušnje od neke druge osebnosti, ki je živela nekoč? Verjetno to ni v vašem interesu in se želite znebiti blokad iz preteklosti. Žal je pomoč oziroma rešitev težko najti. Ste morda pomislili na kristal z imenom unakit, ki je tako močan, da naj bi bojda pregnal tudi strahove iz prejšnjega življenja in vas rešil takšnih blokad? Marsikdo, ki ga že ima, je občutil tako močne spremembe, da je pričel tudi meditirati, čeprav še do nedavnega kljub trudu ni mogel doseči želenega nivoja sproščenosti. Ta kristal izvablja uvide in spodbuja vizualizacije. To kar nam je bilo nekoč skrito in nemogoče, je sedaj pred nami.

Koliko poslušate sami sebe in zaupate svojemu notranjemu vodstvu? Ali ste sploh vedeli, da ga imate in obstaja? Prav je, da se poslušamo in se zazremo vase. Odgovori največkrat tičijo nekje globoko v nas. Hitro sprejemanje odločitev nas lahko pripelje do napačnih izbir. Če se znamo poglobiti vase in poslušati svoj notranji jaz, bomo zagotovo na vseh področjih uspešnejši. Če tega doslej še niste počeli, vam bo morda pomaga unakit kristal. Pri vas spodbudil in vam razkril vaš notranji jaz. Šele takrat boste ugotovili, kako lahko sami vplivate na svoje življenje.

Je za vami huda bolezen in izčrpajoče zdravljenje? Vam je vse skupaj  vzelo toliko energije, da se bojite, da še leta ne boste okrevali? Ta občutek ima mnogo oseb in zagotovo ni prijeten. Z omenjenim kristalom vam bo morda lažje. Nudi nam pomoč in moč v boju proti težavam in pomaga do hitrejšega okrevanja.