Nagradne igre

Rezultati nagradne igre PRAVODA

Na uredništvo so čez poletje prispele številne risbice, ki so na temo prazgodovine nastajale pod vašimi spretnimi prstki. Prve tri nagrade gredo v roke Mance Balantič iz Dupelj; Anžeta Balantiča iz Dupelj in Aleša Lamovška iz Ljubljane.     "Po obilni jedi vedno radenska Naturelle" (Manca Balantič, 6 let) Ostali nagrajenci pa so: (več …)
Preberite več
Nagradne igre

Izbrali smo najlepše voščilnice

V mesecu decembru 2008 je bil nabiralnik našega uredništva ves čas poln. Vsak dan smo z navdušenjem pregledovali vaše izvirne voščilnice, ki ste nam jih poslali v okviru praznične akcije - Iščemo najlepšo voščilnico. Vse poslane čestitke smo nagradili s trimesečnim brezplačnim prejemanjem revije superMAMI ter otroškimi nalepkami, ki jih je podarilo podjetje POT. V mesecu januarju pa smo voščilnice razstavili v knjižnici Bežigrad v Ljubljani, kjer so se jih ogledali številni obiskovalci.   Čakala pa nas je še najtežja naloga - izmed vseh prispelih voščilnic izbrati tri najlepše. Skupaj smo staknili glave: dr. Ignacija J. Fridl, vodja Oblikovalskega studia…
Preberite več
Nagradne igre

Nagradna igra: Pogled skozi strešno okno

"Kakšen pa je vaš pogled skozi strešno okno?" smo vas spraševali v nagradni igri, ki je bila objavljena v prilogi revije Otroci in superMAMI Naš novi dom. Izmed prejetih zgodbic in pesmic smo izžrebali Damjano Markučič iz Pobegov, ki prejme strešno okno FAKRO v dimenziji 78 x 118, ki ga podarja podjetje TIM MACLER Tolažilni nagradi (priročnik Ustvarjalni prosti čas avtorice Maje Hartman) pa prejmeta Barbara Škrabanja iz Save pri Litiji in Miran Štrumpfl iz Slovenj Gradca. (več …)
Preberite več