Včasih doživite takšno izkušnjo, zaradi katere verjamete, da prejšnje življenje obstaja in ste nasledili ali pa so se določene stvari prenesle tudi v sedanje in seveda to ni v vašem interesu in se želite znebiti blokad preteklosti? Pa žal niste našli najbolje pomoči in rešitve, kljub vnetemu iskanju? Ali ste pomislili na kristal z imenom unakit, ki je tako močan, da prežene strahove iz prejšnjega življenja in vas reši vseh blokad? In zanimivo, da sedaj ko ga imate, so spremembe tako močne, da ste že začeli meditirati, pa ste se prej tako močno trudili in nikoli niste dosegli želene ravni. Da, ker ta kristal izvablja uvide in spodbuja vizualizacije, kar nam je nekoč bilo skrito in nemogoče, je sedaj pred nami.

Koliko poslušate sami sebe in zaupate svojemu notranjemu vodstvu? Ali ste sploh vedeli, da ga imate in ta sploh obstaja? Seveda je in prav je, da se poslušamo, da se zazremo vase, kajti odgovori vedno tičijo nekje globoko v nas. Hitro odločanje in sprejemanje odločitev nas lahko samo pripelje do napačnih izbir. Če pa se bomo znali vase poglobiti in poslušati svoj notranji jaz, bomo zagotovo na vseh področjih uspešnejši. Če še doslej tega niste počeli tako, je unakit kristal, ki vam bo do tega pomagal in vas spodbudil ter vam odkril vaš notranji jaz. Pele takrat boste ugotovili, kako dejansko pomemben faktor ste v svojem življenju.

Je za vami huda bolezen ali pa izčrpajoče zdravljenje, ki vam je vzelo toliko energije, da ste prepričani, da še leta ne boste spet stari vi, pa če še takrat. Zagotovo ni nič kaj prijeten občutek, toda, če imamo omenjen kristal bodo stvari precej lažje, saj nam bo nudil pravo pomoč in moč v boju proti temu in nam bo pomagal do hitrega okrevanja.

Pri tem kristalu smo našteli zgolj nekaj prednosti, seveda pa je teh še mnoštvo več in so učinki zares neverjetni.